Banaani-Persimon ”jäätelö”

Äiti soitti yks kaunis päivä ihan vaan kertoakseen, että oli tehnyt persimonista ihan hirvittävnän hyvää ”jäätelöä”. Koska idea oli sama kuin mun joskus tekemässä banaanisorbetissa, joka sekin oli tosi hyvää, päätin yhdistää nämä kaksi.

  1. Persimonit ja banaanit palasiksi ja pakkaseen

2. jäiset, tai ainakin jähmeät, palaset blenderiin pyörimään.

IMG_1089

3. ”jäätelö” annoskulhoon, ja koristeet päälle 🙂

IMG_1092

Mulle riitti hyvin pelkkä hedelmien makeus, mutta miehelleni laitoin mehiläisen siitepölyä lisämakeutukseksi, mutta olisi kuulemma saanut olla vielä makeampaa. Eli supermakean ystävä voi lisätä hedelmien sekaan kookossokeria, hunajaa tai muuta makeutusta.

Herkuttele hyvällä omatunnolla! 🙂

Johanna

Koko elämäni pyöri jollain tavalla liikunnan ympärillä, kunnes menin naimisiin, ryhdyin firmamme toimitusjohtajaksi, ja tulin äidiksi. Itsekkyydestä ja oman navan tuijottelusta oli luovuttava, laajennettava focusta, kunnes se laajeni niin että keskiö alkoi sumentua. Nyt koitan välillä muistaa myös itseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta